Winkeldiefstal op Rozenplein in Ede

7 maanden geleden gepubliceerd

In Ede, op het Rozenplein, heeft een man producten gestolen uit een supermarkt. De diefstal vond plaats op 3 augustus 2023. De politie is dringend op zoek naar deze man en roept het publiek op om te helpen bij het identificeren van de verdachte.

Omschrijving van het incident

De man liep door de supermarkt met een winkelmandje waarin zijn rugzak lag. Hij stal meerdere vleesproducten en een fles alcohol door deze in zijn rugzak te schuiven. Een winkelmedewerker merkte zijn verdachte gedrag op en begon hem te volgen. Toen de man dit doorhad, gooide hij zijn gevulde rugzak over zijn schouder en rende de winkel uit. Het winkelpersoneel zette de achtervolging in, maar kon hem niet te pakken krijgen.

Oproep tot tips

Mensen die de winkeldief herkennen of meer informatie hebben over dit incident, worden verzocht om contact op te nemen. Dit kan via een tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Voor diegenen die liever anoniem blijven, kan er gebeld worden naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Er is ook een video van het incident beschikbaar. De video kan niet hier direct getoond worden, maar is te vinden op YouTube.