Insluiping in woning Van der Hagenstraat in Ede

7 maanden geleden gepubliceerd

Op 18 juli 2023, heeft een insluiping plaatsgevonden in een woning aan de Van der Hagenstraat in Ede. Twee jonge vrouwen worden ervan verdacht het huis overhoop te hebben gehaald, vermoedelijk op zoek naar waardevolle spullen.

Details van de insluiping

De bewoners hadden de voordeur achter zich dichtgetrokken toen ze het huis verlieten. Toch slaagden de vrouwen erin om de voordeur te openen zonder deze te beschadigen. Ze doorzochten verschillende ruimtes van het huis door kasten en lades te openen. De vrouwen vertrokken uiteindelijk zonder iets mee te nemen.

Oproep tot getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die deze vrouwen herkennen. Tips kunnen worden doorgegeven via een tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Voor diegenen die liever anoniem blijven, kunnen tips worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Er is ook een YouTube-video beschikbaar met meer informatie over de zaak, maar deze kan niet worden getoond zonder toestemming voor cookies. De video kan ook rechtstreeks worden bekeken op YouTube.

Afbeeldingen en locatie

Er zijn afbeeldingen beschikbaar, maar deze kunnen niet direct worden weergegeven. Ook is een kaart beschikbaar om de locatie van de insluiping te tonen.

De politie vraagt iedereen die meer weet over deze zaak contact op te nemen via het tipformulier.